Svenska
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Siege

Nästa Rainbow Six Siege-operatör heter Grim

Singaporianen läggs till i spelet när Operation Brutal Swarm startar den 6 september, och vi har ny information att bjuda på...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft har, som en del av Berlin Major-turneringen, presenterat nästa operatör till Rainbow Six: Siege, och även avslöjat när nästa säsong (Operation Brutal Swarm) ska inledas.

Den här säsongen startar den 6 september och bjuder på ytterligare en bana (Stadium), den andra fasen av Reputation System som syftar till att minska somligas svinande online, matchreplay-rapportering, olika förbättringar av spelupplägget och naturligtvis den tidigare nämnda nya operatören.

Den här karaktären heter Grim och är en Singaporiansk Attacker som använder sin Kawan Hive Launcher System för att placera ut behållare på golvet, vilka släpper ut en svärm av robotar i luften som avslöjar var alla försvarare som passerar genom svärmen befinner sig. Grim är också utrustad med ett 552 Commando assault rifle eller ett SG-CQB hagelgevär, tillsammans med ett P229 som sekundärvapen, och kommer vara en höghastighetsoperatör med lågt pansar, så räkna med att behöva röra dig mycket när du använder den här karaktären.

Ta en titt på Grim i gameplay-videon nedan.

HQ
Rainbow Six: Siege

Relaterade texter



Loading next content