Svenska
Gamereactor
nyheter
Modnation Racers

ModNation Racers utannonserat

Skapa, tuta och kör!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra året försökte Sony övertyga oss om att devisen "Play, Create, Share" var något vi skulle lägga på minnet, med Little Big Planet i antågande. Jag hade förvisso redan glömt bort den sloganen, då jag har ett minne som en senil guldfisk ibland, men på sin presskonferens på E3 2009 försökte de påminna oss alla igen i samband med utannonseringen av United Fronts kommande racinglir ModNation Racers.

ModNation Racers ser ut, vid första anblick åtminstone, som en blandning mellan Mario Kart och Little Big Planet. Du kan fritt bygga om dina karaktärer och deras bilar, ungefär som en motorburen Sackboy alltså. Tanken är att du ska spela mot andra spelare världen över, eller dina kompisar, men även att du ska skapa dina egna banor och dela med dig av dem över Internet.

Demot som visades under presskonferensen fick väldigt blandade reaktioner här på redaktionen (inklusive vissa mordhot när jag råkade påpeka för Jesper att jag tyckte att ModNation Racers såg mer spännande ut än Forza Motorsport 3), men det såg allt imponerande ut när mannen bakom handkontrollen snabbt och enkelt byggde sin egna bana. Så är du ett stort fan av spel som Little Big Planet och Trackmania så har du antagligen något att hämta i ModNation Racers.

Vi får tyvärr vänta tills nästa år med att testa det själva, men räkna med att Sonys hajpmaskin kommer att gå igång ordentligt kring ModNation Racers under tiden. Precis som vanligt så har vi inga skärmdumpar just nu, men så fort vi har dem kommer de dyka upp här på Gamereactor.

Relaterade texter

Modnation RacersScore

Modnation Racers

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

I Sonys egna kart-spel är det färdiggnällt på dåliga banor och trista go-karts. Här har du alla möjligheter i världen att skapa...



Loading next content