Svenska
Gamereactor
nyheter
Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons har nu uppdaterats till Xbox Series S/X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Minecraft Dungeons var en förvånansvärt trevlig dungeon crawler med stöd för co-op både lokalt och online, och Mojang har sedan lanseringen för snart ett år sedan kontinuerligt byggt ut det ytterligare. Men trots att det är ett hutlöst populärt spel, har det inte uppdaterats för att dra nytta av de nya konsolerna - förrän idag.

Mojang har just släppt uppdatering 1.8.0.0 och i en tämligen lång patch-lista får vi bland annat veta att spelet nu uppdaterats till Xbox Series S/X. Det framgår inte hur Playstation 5 kommer hanteras, men med tanke på att Mojang är en Microsoft-studio, är det knappast förvånande att de fokuserar på Xbox först och det behöver alltså inte betyda att Sonys nya konsol glöms bort.

Här är vad du har att se fram emot om du går på Minecraft Dungeons-äventyr till Xbox Series S och X från och med idag:

• Xbox Series X supports up to 4K resolution and 120 FPS
• Xbox Series S supports up to 1440p resolution and 60 FPS
• These resolutions and frame rates are variable, and will lower while playing four player local co-op

Mojang lägger även till att de har släppt "a free cape and pet as part of this update" för att fira att de nådde över tio miljoner spelare tidigare denna månad. Expansionen Flames of the Nether släpps också idag, så det finns även annat nytt innehåll att utforska samt såklart Achievements/troféer att försöka plocka för alla digitala äventyrare.

Minecraft Dungeons

Relaterade texter

9
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vad tros om episka fantasy-äventyr i svenska Mojangs fyrkantigt blockiga värld tillsammans med ett gäng glada vänner? Vi har recenserat Minecraft-spinoffen Dungeons...

0
Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Dryga året senare är Minecraft Dungeons till PC inte längre exklusivt för Microsoft Store, och finns nu även att köpa via Steam. Mojangs dungeon crawler-inspirerade...



Loading next content