Svenska
MEDLEMSRECENSION

Orcs Must Die 2

Orcs Must Die! 2 är ett av de här spelen som inte skryter om hur många fiender dess grafikmotor kan klara av att hantera. Nej, charmen med Orcs Must Die 2 är dess kärna
och såklart den glada känslan man får när man en kall vinterdag sätter sig framför datorn och startar spelet.

Orcs Must Die är ett glatt spel och utvecklarna tar verkligen tillvara på detta, något som gör mig väldigt glad. Jag gillar de vapen som är med, väldigt mycket faktiskt.

Jag tycker att det är ganska bra variation på vapena och fällorna som man strategiskt ska placera ut för att förhindra att ens fiender inte når ens "bas".

Detta är verkligen ett sådant spel man kan utan att veta om det lägga ner hundratals timmar på - och under hela tiden är det utmanande, spännande och roligt.

Så mitt betyg blir 9/10. Ett av de bästa spelen jag spelat (i år) och om de nu hade släppts i år hade jag absolut sagt att det skulle krossa GTA V, The Last of Us och Bioshock Infinite.

Ur ett perspektiv där man tar bort grafik, karaktärsutveckling osv och bara fokuserar på dess kärna och upplevelsen man får så är detta troligtvis det bästa spelet i världshistorien.

Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10