LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Dishonored

      First person stealth action spelet Dishonored som jag längtade efter länge gjorde mig inte besviken. Men det var en liten sak som inte ens var viktig som behövde putsats till lite.

      Corvo kommer hem från en resa och när han kommer i land går han upp till kejsarinna och pratar lite. Sen så dör hon och alla tror att det är Corvo. Han hamnar i fängelse.

      Han får hjälp av ett par snubbar och kommer ut ur fängelset och det blir lite av ett krig. Det var en grym början. Grym!

      Jag älskar att smyga runt och hugga folk när dem inte ser men senare i spelet blev det lite svårare att smyga runt och hugga dem men det var ju kul ändå.

      När man först kom ut ur fängelset kollade man igenom allt men trodde det inte var så viktigt att leta efter prylar,pengar eller meddelanden. Men det var det.

      När man klarat ett uppdrag visar dem hur mycket pengar, hur många man dödat och lite mer. Det står också hur många runor man hittat och runor är en magisk(Har ganska svårt att förklara vad det är)som man kan använda för att köpa olika attacker.

      I början var det väldigt korkade fiender, jag sköt bakom en snubbe och han märkte mig inte. Men senare blev alla smartare och kunde höra jätte bra och kunde undvika attacker.

      Sen kom man till råttorna. Det stod ett gäng råttor framför en port och jag tänkte oj, det var många råttor och sen öppnade ett par vakter dörren och då flög råttorna på dem och käka upp hela kroppen. Fiskarna också.

      Zombies fanns också men dem saknade man lite grann men dem kom då och då. Men det var lätt att höra dem eftersom dem andades så högt.

      Uppdragen kunde man köra när man ville och det var grymt. Och att kunna klättra upp till hus där ingen kunde se en var grymt kul. Men det var jobbigt när man ramla ner.

      Grafiken var bra men några saker kunde dem putsat lite mer på men det var inte det viktiga. Fast jag gillar när allt inte är supersnyggt. Jag reagerade på att alla hade jätte stora händer.

      Dem pratade mycket i storyn men det var faktiskt inte så tråkigt som det kan vara ibland så storyn var bra.

      Vapnen var roliga. Man hade en pistol och ett armborst och sen kunde man använda magi och sin underbara kniv. Kniven använde man mest.

      Man är inte tvungen att döda i spelet men jag kände mig nästan tvungen, jag kan inte låta dem gå så där bara. Jag ska testa om jag kan köra igenom det utan att döda någon nån gång.

      Man var tvungen att använda hjärnan ibland och det var inget problem för mig. Fast det måste man nästan i varje spel.

      Det var väldigt mycket som chockade mig och jag älskade det. Spelet blev grymmare och grymmare för varje uppdrag.

      Arkane gjorde ett grymt jobb med Dishonored. Årets spel än så länge för mig. Köp det ni som inte har gjort det! 10/10

      Medlemsrecensioner9
      Samlat betyg: 8.8/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10