Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Anno 2070

Skrivet av: Zep   2012-10-14

har man timmarna så är det ett bra spel detta tar massa timmar att bara lära sig allt sen ska mna börja spela det på riktigt.

Gillar man en stor utmaning där du värkligen får anstränga dig, så har du hittat rätt har väll lagt en 100 timmar på den nu och gillar det värkligen men finns fortfarande mycket saker som jag känner att jag kan förbättra.

Det bästa är ju att om man håller en bra och stabil ekonomi hinner du mer än väl gå och göra dig en macka, eller kanske hämta mer av din favorit läsk, besöka toa eller kanske till och med rasta guldfisken på bild.
Omgivningen är grön trevlig och så länge du inte skapar någon större katastrof så bör allt förbli grönt och blått.

det som drar ner spel betyget är den klupiga multiplayern uplay som gör det svårt att hitta dinna vänner och spela med, samt att det är väldigt tidskrävande jag som ofta är på språng och inte hinner sitta så många timmar åt gången väljer bort detta spelet för att det tar förlångt tid att köra en omgång.

Samlat betyg: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10