Svenska
MEDLEMSRECENSION

Tomb Raider Legend

Skrivet av: fille49   2012-08-02

Här får vi följa en brud som är väldigt fin oc vacker och speelt försöker vara som uncahrted fast är sämre men det är inte Tomb Raider vi ska prata om Utan dlc till det som heter

The Butler: Hope of being the right human.

Man får ta sig rollen som Laras bulter motion capad av michel caine och rösta av Nolan North.

Du är en gammal man och det här utspelar sig innan lara vad född och du är på jakt att stopa krminalitet och droger på londons gator.

Spelet är tredje person och man kamoflerar sig alltid i kostym som en butler och sedan ska infelter sina fienders baser. Man stöter på kända karaktärer som NAthan Drake och Bruce Wayne och Butlern använder sig av väldigt coola gadgets. Hans mat bricka är så vas att den den kan hyvla bilar. Och han har en pistol som skjuter 1000m långt med massor av olika pilar som bedövning till gift.

Man stöter också på terrorister men huvudgrejen är att allt ligger så djupt in i kärnan att det är själva regeringen som ligger bako mallt, man reser till Burma och letar efter en tjuv som stulit dimaanter och man hittar inte honom men de bränner ner skogen för att hitta honom.

Snubben ville inte ha dimanterna men snubben var en hög uppsat sko försäljare som egentligen var en snubbe i regeringen,

Det blir mycket smygande och kälttrande och eftersom spelet är långt blir sin Butler äldre och ju kängre spelet går desto segare och långsamare blir han om man inte uppgraderar anabola steorider som man iof kan dö av i ett av sluten i slutet.

actionen håller hög klass och det är roligt att smyga och ävenn panga på sina fiender samt högt uppe i big ben sitta med sniper efter en sjuhävlites klättring upp för det är helt fantastiskt.

Det här delcet måste man bara äga.

Det finns också en hemllig dörr i hans hem så blir Laras senare där man hitar

Drake secret past from the future där man får spela en mini bana som nate uppe i rymden och The Butler jagar honom för att han har tagit en av de sista bitarna till sockret till Butlerns te han ska ha till lara!

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10