Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Uncharted 3: Drake's Deception

Ett grymt bra spel. Spelet börjar bra med att dom går in på en bar för att sälja en speciell ring men så ger dom som ska köpa ringen dom falska pengar. Spelet sluta bra också att alla var glada och allt. Alla uppdrag var bra för det fanns mycket att göra. Som att göra puzzel eller bara kriga mot sina fiender och springa ifrån ett ställe som håller på att rasa och mer. Det var vissa uppdrag som var lite kortare och andra lite längre. Jag gillar alla ställen man var på. Flygplan,båtar,i öknen och mer.


Det fanns många olika vapen. Det var kul att smyga fram till en person och nacka honom. Jag gillar att det finns olika gubbar att möta inte bara såna där som dör på tre skott. Det finns skatter att samla på men jag tog bara dom när jag såg dom. Jag gillar att hänga från saker och skjuta fienderna. Jag gillar att klättra runt och hänga från saker. Det var kul att boxa fienderna.


Spelbarhet: Spelet var väldigt kul men det var lite för kort men annars var spelbarheten bra.

Story: Storyn är som idet förra spelet hel grym. Det händer mycket,storyn var lång(Men inte alltid),det var mycket action. Det var bra story hela tiden men det var bäst där i slutet när Sully dog när Drake hade druckit vattnet av ett ställe och han blev så snurrig.

Grafiken: Grafiken är hel grym. Alla efekter,vapen,hur personerna såg ut var bra. Det är inget gnäll på grafiken inte.

Ljud: Ljudet var bra. Speciellt när alla explosioner kom.

Bonus: Alla puzzel och att man red på en häst och att bossen var normalt svår.

Spelbarhet:10

Story:10

Ljud:10

Grafik:10

Betyget av mig är 10.

Medlemsrecensioner21
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10