Svenska
MEDLEMSRECENSION

Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted-serien är känd för att var snygg och ha en bra story. Uncharted 3: Drake's Deception är inget undantag. Ibland känns spelet nästan som en film. En sådan upplevelse kan få spel ge.

Uncharted 3: Drake's Deception är en av de snyggaste spel jag någonsin spelat. Det är väl detaljerat och miljöerna ser fantastiska ut, allt från stadsmiljö, till en stor, nästan oändlig öken.
Ljudet är också väldigt bra. Det är mycket bättre skottljud.

Storyn handlar om att Nathan Drake och hans vänner försöker lista ut vad Francis Drake hade för hemligt uppdrag som drottning Elizabeth hade gett honom. Man får spela i olika miljöer, som London, Frankrike och Rub al-Khali. Som sagt, miljöerna ser helt fantastiska ut.

Gameplayen är lik tidigare Uncharted-spel. De tre vanligaste momenten är att skjuta, klättra och lösa pussel. Naughty Dog har också lagt in mer scener där man får schansen att använda stealth. Själv tycker jag mer om att smyga runt och döda vakter i det tysta, än att sitta bakom ett skydd och skjuta mina fiender.

Efter att eftertexterna har gått, efter ca 7 timmar är det bara att hoppa över till multiplayern. Multiplayern i
Uncharted 3: Drake's Deception är mycket roligare än den var i Uncharted 2: Among Thieves. I Uncharted 3 får man välja mycket mer personligen hur man vill se ut eller vad man gillar för sorts vapen. I Uncharted 2 fick man bara börja med samma vapen hela tiden. I Uncharted 3 får man välja vad man vill börja med för vapen. Banorna är också roligare i Uncharted 3: Drake's Deception.


Grafik: 10/10
Ljud: 10/10
Multiplayer: 10/10
Hållbarhet: 9.5/10

Jag ger Uncharted 3: Drake's Deception en stark 10:a!

Medlemsrecensioner21
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10