Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dead Space

Skrivet av: fille49   2010-12-29

Spelet tar sin början i en liten stuga i bright falls, och dit jobb är att rädda din tejej. ditt vapen består av en ficklampa och dina fiender är skuggvarelser. ditt namn är alan wake och du är författare. Men nog om det spelet.

Issac clarke är ett läskigt spel med bra gameplay. karkatären man spelar kommer inte ihåg vad han heter känns seg och man kan inte röra sig frit som man vill. du är en ingengjör som inte har ritkiga vapen utan arbets mojänger till hands. Det spelet är riktigt bra på är att skrämas den får ofta känslan i hela kroppen att man msåte titta bakom en hela tiden, och grafiken gör ju skrämsel efekterna bättre. Monsterna du möter är necromorphs och deras attityd strålar sig in rakt i hjärtat på ett hemskt sätt som förskorssar en.

Ljudet är riktigt bra men sina patronlassarar som bra viner vid örat och alla splash ljud från din fiendes armar som du lemlästar. alla ljud som också gör skrämsel efketerna mycket bra är helt briljjant, men varför lever det inte upp till ett bra betyg.

jo man kan börja med att kontrollen är seg och att strya karaktäreren är jobigt , man blir väldigt fustrerad när man blir stressad när det kommer många fiender i närheten och han rör sig som ett berg.

musiken kompositerad av soft works studios är helt galet bra musk de levererar som gör skrämsel faktorn riktigt bra, pampiga och muskelösa musiken bara ljuder från högtalarna är skönt.

Grafik:7/10 snygg.
Spelbarhet.3/10 karaktären är seg kontrollerad.
Hållbarhet 5/10 ganska långt.
Ljud 10/10 bra musik.

+ bra skrämsel faktor.
- seg karaktär.

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10