Svenska
MEDLEMSRECENSION

Red Dead Redemption

Skrivet av: Gibbis   2010-11-29

Okej här kommer en recension av Rockstars senaste och det är superb.

Redan i första scenen känner man att det här kommer att bli bra. Regeringen har tagit ens fru och barn och tvingar en att döda ens gamla gängmedlemer. Så när man kommer till den lilla staden Armadillo så träffar man en man som ska visa vägen till fort mercer där man ska döda Bill Willamsson. Men man blir skjuten och den lilla bond flickan Boonie hitter en halft död.

Sedan vaknar man upp i boonie farm och det börjar ed att valla och sånt. Sedan får man sitt första uppdrag av sheriffen Marshal och då blir det skjuta av(nja inte riktigt) men skjuta får man.

Hela spelet utspelar sig i en mycket stor värd som består av Sydamerika,Nordamerik och mexiko. Själv tycker jag Sydamerika är roligast och har lite specciela karraktärer som man lätt gillar. Min favorit är West dickens som vill sälja någon sorts sprit som han säger gör en pricksäker. Man behöver absolut inte köra dom vanliga uppdragen utan kan också T.ex. Jaga djur,spela ett parti poker,leta efter efterlysta bovar eller bara hjälpa folk.

Multiplayer var helt okej men det var tråkigt att man inte kunde flå dom djuren man dödade och sälja (som man kunde i huvudäventyret). Men annars helt okej. det som var roligast i multiplayer var någa ganghideouts eller spela poker(kräver dlc Lair and dais).


Mycket bra spel men multiplayer okej
Grafik:9
Spelbarhet:10
Ljud:10
Hållbarhet:8
Även om multiplayer inte är jätte kul kan man köra om spelet minst 2gånger och det finns mycket att göra

Medlemsrecensioner48
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10