Svenska
MEDLEMSRECENSION

Fallout 3

Fallout 3 en av dom bästa rpg spelen säger många och även jag. Nu är det dags för mig att recensera en av de bästa rpg spelen i världen och historien börjar med att efter alla år av krig blev världen tillslut sönder bombad av atom bomber och en kamp om överlevnad har börjat,året är nu 2207. för dom som hade turen att hinna ta sig in i de valven som befinner sig under marken har inte varit informerade av allt som har hänt på utsidan. Det är i valv 101 som du är född...och det är där du kommer dö. Man lever i valven lika vanligt som man gjorde förr på utsidan: Man går till skolan tills man är gammal nog för att få börja jobba.

Din pappa som betyder mycket för valv 101 lämnar helt plötsligt valvet när du har nått åldern 18. Ingen trodde att man någonsin skulle kunna öppna dörren som leder utanför valvet, men din pappa ändrade på den frågan!Dagen när du vaknar och din pappa tycks har lämnat valvet värkar alla vakter och ''the Overseer'' som är ledare och bestämmer allt i valv 101. Du har nu inget val en att lämna valvet och aldrig komma tillbaka.
Det är nu du släpps ut i ''the capital wasteland'' och det stora äventyret kan börja...


Jag tycker själva spelet är helt underbart trots vissa nackdelar som buggar och samma tracks i radion mm. men har inte tröttnat än efter alla timmars lirande.

Grafiken: Tycker den funkar utmärkt! tycker dom har pushat grafiken väldigt bra till konsolen.

Ljudet: En mysig känsla får man självklart när man får lyssna på rostig radio i sin pipboy. Trots att man kan alla låtar i huvudet har jag aldrig tröttnat. Och dom köttiga ljuden när man spränger av någons huve med shotgun är bara underbart!

Peez out!

Medlemsrecensioner51
Samlat betyg: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10