Svenska
MEDLEMSRECENSION

Grand Theft Auto IV

Hur kan ett spel slå ett mästerverk som Grand Theft Auto San Andreas?Kan verkligen Gta 4 slå San Andreas? Nej. GTA 4 var inte ens nära San Andreas. Inte någonstans

Singleplayern.
Du börjar som en kille som heter Niko (tror jag). Du gör det du alltid gjort i GTA spel råna banker etc. Du snor bilar, kör maffia etc etc etc.

Storyn
Storyn i GTA 4 är riktigt bra. Den är skön men jag kan aldrig identifera en liten grej jag gör som Niko. Jag tycker han är dum, framförallt ful. Han är mycket bättre än FF13 snubbarna men fortfarande riktigt ful. Och nu när jag som så många andra spelat San andreas vill kunne ändra på din karaktär. Du vill kunna göra han stark, snabb och framförallt sexig.

Friheten.
Friheten i GTA spelet är som alla andra GTA spel. Jag tycker fortfarande att tredje ön var lite övertråkig och jag saknade flygplan, cyklar, frisörer och gym. Jag saknade faktiskt mer än vad jag trodde fanns i GTA san andreas.

Grafiken och Ljud.
Grafiken i GTA 4 är imponerande. Inga laddningstider och allt flyter på. Bilarna är läckra och världen runt omkring är AC fast nutid.
Ljudet i GTA 4 är bra. Riktigt bra. Du känner igen musiken i radion och bilarna låter grymme samt som vapnerna känns äkta.

Betyg: 7/10.
Anledning:
GTA 4 är ett bra spel. Mer än så är det inte. Det roligaste i spelet var att köra in i något och flyga ut ur fönsterrutan och se vem som kommer längst.

Men nu har vi sett allt ni gjort rockstars. Vi vill ha något mer. Vi har smakat på den här glassen förut, ge oss en ny och godare.

Medlemsrecensioner133
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10