Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed II

Assassin's Creed ett var ett av mina tyngsta köp det året det kom ut. Och Assassin's Creed II var efterlängtat... Nådde spelet upp till mina förväntningar?

Jag kan börja med att skriva nej. Jag hade inga förväntningar och efter att ha spelat igenom AC2 så kände jag rätt snabbt att det bästa i spelet var det att jag kunde bygga på min egna stad. Inget nytt i spelet kom upp. Att jag kunde disarma människor och slåss bra med mina bara händer var väl okej..
Men flygdelen, hästen var helt onödig och när du är assassin ska du väl känna dig som en assassin. Inte att alla ska veta vem du är.

Jag har skrivit om den här recensionen 3-4 gånger pgra att jag märker att jag helt plötsligt flippar ur.

Jag har svårt att hålla mig väldigt seriös och glad över Assassin's Creed II, var det kanske för all marknadsföring som Ubisoft visade om AC2 eller bara att spelet var som ettan fast onytt och ointressant.

Vi har några delar i AC2 som faktiskt var bra. Jag gillar början till slutet så att säga. Då faktiskt storyn blev lite intressant. Enzio får skägg/mustach vilket också är fräckt. Och att du kan köpa lite godheter i en affär.
Men. Detta men. Assassin's Creed II är blytungt med nya grejor som bara är gamla grejor som man tror ska bli tufft. Att ha två knivar var verkligen. Anledningen var nog att i trean ska ha han ha tre knivar undan gömda. En i pannan och två vid armarna.

Betyg 6/10. Anledning: Spelet har sina ljusa stunder. Men det är inte många. Jag kan beskriva spelet som jag tycker man skall beskriva AC2. Spelet börjar bra, du födds och möter din familj. Sedan dör din familj som du inte lärt känna och du ska hämnas. Istället skiter du i att hämnas och går till butiken och köper ett nytt spel.

Typ Oblivion, Oblivion börjar bra. Sedan går du ut ifrån källaren och ser världen. Då har du sett allt. AC2 är likadant, har du sett ettan. Har du sett tvåan.

Medlemsrecensioner24
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10