Svenska
MEDLEMSRECENSION

Batman: Arkham Asylum

Skrivet av: Kråkan   2009-12-09

Och vad jag vill ha sagt först och främst är: Jag hade inte tänkt att göra en recension innan jag klarat spelet 100%, men jag orkar inte spela mer nu och för det andra, döp om spelet till Batman: Awesome Awesome!

Batman är cool. The Joker är cool. Spelet är därför? Ja, precis, coolt.
Spelet startar fint med en liten resa i Batmobilen med en sovande Joker bredvid sig, lite smått utslagen. Destination: Arkham Asylum.

Efter att ha lämnat in Joker till personalen så är det ett intressant moment, där jag följer personalen och den ständigt pladdrande Joker genom Arkhams faciliteter. På vägen träffar jag lite personer däribland en otrevlig gosse som jag inte tänker nämna av risken för spoilers.

Tillslut är vi framme och Joker ska spärras in. Right.
Han bryter sig självklart loss och tar kontrollen över Arkham och det finns förstås bara en person som kan stoppa honom. Jag sittandes/liggandes i min säng med kontroll över en superhjälte utan superkrafter. Awesome.

Kontrollen är klockren. Fighterna gör mig hård i byxan,det ser verkligen ut att göra ont när Batman sätter armbågen i nyllet eller magen på inmatesen. Smyga på fångar med automatkarbiner och hagelbrak är awesome.

Alltså jag anser detta spelet vara ett av de fetaste jag äger, enda anledningen till att det får 9 är för att det finns ett så ytterst tråkigt moment, som jag inte kommer spoila, men det är över efter en kvart tjugo minuter kanske. Så jag kanske är lite hård mot mig själv.

Men som slutsats: spelet äger och the Joker är den fetaste superskurken någonsin. Punkt slut!

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10