Svenska
MEDLEMSRECENSION

Uncharted: Drake's Fortune

Skrivet av: ahkin   2009-11-26

Spelet i sin helhet.

Riktig bra story, grymt gameplay och ett mästerverk av grafiken.

Upplevelse i spelet.

När jag spelade spelet för första gången på min HD TV. Grafiken och miljön samt det realistisk rörelse av karaterena i spelet fick mig att tappade andan, det blev inte bättre då jag spelade genom hela spelet på 10 timmar och insåg hur bra story den hade.

Musiken var något ett av få som hade något kvalité som motsvarar hollywood kvalité.
andra få spel som också hade den kvalité är Resident evil 5 och Metal gear solid 4.

Hur är gameplay i spelet :D

kontrollen att styra Naten drake var perfect, ingen irriterande knapp respond eller naten rör sig inte som du vill.

Skjutande och ta skydd i spelet är som en mix av Gears of war och Resident evil 4, men bara mer flexibel i inslaget i gameplay vilket ger en möjlighet för snabbare taktik.

Vilket förstås behövs då fienderna är också mer smartare och bättre att samarbeta samt är galet bra på att få dig hur balans från där du tar skydd.

Till skillnad från Locust Horde och Los Ganados. Los Ganados är sega och ganska bra på samarbeta, medan Locust Horde som är allmänt korkad men är ganska bra att få dig ur balans. Vilket gör att Naten kan ta ett kopp Te innan han kan börja skjuta dem.

Men om Macus Felix eller Leon s. Kennedy var i Uncharted världen, skulle dem få flera gåner ett skott i huvudet som fiedena kallar "Right between the eye gole" mista inte gears of war och residnet evil 4 är spel jag anser vara mina favoit spel :)

men något jag ibland tycker Naughty dog bör förbättra i spelet var klättring systemet som påminner delvis Assassin's Creed.

karaktären gör liksom inte det du vill dem ska göra, vilket ledar dem alltinget dör eller att du måste börja om att klättra upp till ditt mål igen...


Slutbetyg

Ett annat som jag kanske klagar är att spelet var bara allmänt förkort eller så var spelet så bra att den var förkort ;) men trots allt förtjänar spelet de följande betyg


Story 10 av 10

Grafik 10 av 10

Musik 10 av 10

Gameplay 9 av 10

Spelets längd 7 av 10

Slutbetyg 10 av 10

Tack för att ni läste!!!! :D

Medlemsrecensioner44
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10