Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

Mass Effect 2-mod ger Miranda en kraftförstärkning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Självmordsuppdraget i Mass Effect 2 är ett av de mest nagelbitande ögonblicken i spelhistorien, då du måste utsätta dina älskade följeslagare (och Jacob) för fara i en rad allt farligare situationer. Om du gör fel val eller om dina vänner inte gillar dig tillräckligt mycket dör du, så enkelt är det.

Ett av momenten i självmordsuppdraget som orsakat en hel del kontroverser är The Long Walk, där du måste välja en biotisk kraft som är tillräckligt kraftfull för att hålla igång ett kraftfält medan du går genom ett skepp som är angripet av fiender.

Många valde Miranda för uppdraget, detta eftersom hennes biotik kan vara otroligt kraftfull, Men här är det ett felaktigt val och kommer leda till att folk dör. Modden Miranda's Long Walk ser dock ut att ändra på saken genom att ge henne de krafter hon egentligen borde ha och till och med inkludera lite gammal dialog för att få det att låta som ett bättre beslut när du väljer henne.

En liten förändring, kan tyckas, men en som fans av karaktären lär uppskatta. Du kan ladda ner Miranda's Long Walk från Nexus, men först behöver du ME3Tweaks mod manager och Unofficial LE2 Patch. Efter det är det bara att köra igång.

Mass Effect 2

Relaterade texter

Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Commander Shepard fortsätter sin kamp för galaxens överlevnad i Biowares fjärde och sista expansion till Mass Effect 2. Vi har recenserat Arrival och är mycket nöjda

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Commander Shepard gör entré till Playstation 3 i en makalös sci-fi-saga du aldrig kommer att vilja glömma...

Få Mass Effect 2 helt gratis på PC

Få Mass Effect 2 helt gratis på PC

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Detta har varit en spännande vecka för fans av EA:s Mass Effect-serie, inte minst för att vi äntligen fick ett bekräftat släppdatum (den 23 mars) för det kommande Mass...



Loading next content