Svenska
Gamereactor
nyheter

Lyssna på titellåten till Warcraft-filmen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gillar du musiken i Game of Thrones? Eller kanske Iron Man? Mannen som komponerade den heter Ramin Djawadi och det är han som skapat den låt som förmodas bli huvudlåt till filmen Warcraft. Låten släpptes nyligen av Legendary Entertainment och finns att lyssna på här.

Djawadi har även varit inblandad i skapandet av soundtracket till Pirates of the Caribbean: The curse of the black pearl och Batman begins. Iron Man gav honom även en nominering till Grammy Awards.

Den kompletta officiella soundtracket för filmen kommer att finnas tillgänglig att köpa i digitala affärer från och med den tredje juni, medan den fysiska versionen släpps den tionde juni.

Lyssna på titellåten till Warcraft-filmen

Warcrafts rollbesättning kommer att utgöras av skådespelare som Travis Fimmel (Vikings), Paula Patton (Mission: Impossible - Ghost Protocol), Toby Kebbell (Dawn of the Planet of the Apes) och Robert Kazinsky (Pacific Rim).

Fimmel berättade nyligen att han aldrig ens hört om Warcraft innan han tackade ja till att spela en av huvudkaraktärerna, Lothar. "I needed a job" berättade han skrattandes när han pratade om sin medverkan i filmen. På andra sidan av spektrumet hittar vi dock Kazinsky, som spelar Ogrim. En seriös World of Warcraft-spelare som krediterar spelat för att ha räddat hans liv.

Legendary Entertainment har även släppt några korta trailers som visar upp några av filmens karaktärer. Kika på dem här nedför.

Durotan
Lothar
Garona
Khadgar

Tack Gamespot.



Loading next content