Svenska
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Left 4 Dead-utvecklaren arbetar på ett nytt spel

Tyvärr innebär detta att de nu lämnar Left 4 Dead bakom sig för att fokusera resurserna på den kommande titeln...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Left 4 Dead blev en enorm framgång, men detsamma kan tyvärr inte sägas om Turtle Rock Studios senaste stora projekt: Evolve och Back 4 Blood. Båda, men framför allt sistnämnda, hade imponerande lanseringar, men försvann snabbt in i skuggorna, trots utvecklarnas ansträngningar med expansioner och uppdateringar. Sådant leder sorgligt nog bara till en sak, och det fick vi ännu ett exempel på idag.

Turtle Rock Studios bekräftar nämligen att Back 4 Blood inte kommer få några fler innehållsuppdateringar. Det ska dock fortfarande att vara spelbart och online, så det är inte tal om någon nedläggning. Anledningen till beslutet är att studion vänt sitt fokus till ett nytt projekt, som vi däremot inte får veta något om ännu.

Hittills har Turtle Rock Studios framför allt arbetat med olika typer av co-op (Evolve var lite annorlunda på den punkten eftersom en person spelade monster, men de andra var däremot ett lag), så det verkar rimligt att tro att de vill göra något liknande även nästa gång. Om så blir fallet återstår att se.

Back 4 Blood

Relaterade texter

1
Back 4 Blood: Tunnels of TerrorScore

Back 4 Blood: Tunnels of Terror

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss ut på skattjakt i övergivna, men zombiefyllda, tunnelsystem i den första expansionen till Back 4 Blood...

Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?



Loading next content