Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Midnight Suns

Kolla in Blade i Marvel's Midnight Suns

Vi har fått en ny karaktärstrailer från spelet som denna gång fokuserar på halvvampyren och tillika superhjälten Blade...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Marvel's Midnight Suns har premiär om ungefär två månader, närmare bestämt den 2 december 2022, vilket är lite senare än väntat på grund av olika förseningar. Det som väntar oss är ett strategispel i Xcom-anda som ger oss i uppgift att leda en grupp Marvel-hjältar i ett äventyr där de måste möta demoner och andra övernaturliga fasor.

Inför lanseringen har 2K och Firaxis kontinuerligt släppt karaktärstrailers för de superhjältar som finns tillgängliga i spelet, och efter Wolverine, Scarlet Witch, The Hunter med flera har vi nu fått kolla in Blade lite närmare.

Den legendariska halvvampyren kommer kunna använda en rad olika vapen för att tugga igenom och besegra fienderna i sin väg, och du kan se några av hans attacker och knep i den korta trailern nedan.

HQ
Marvel's Midnight Suns

Relaterade texter

Marvel's Midnight SunsScore

Marvel's Midnight Suns

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Det har blivit dags för Firaxis att dunka ut sitt senaste alster fyllt till brädden av stryksugna serietidningsikoner. Patrik har delat ut betyg...



Loading next content