Svenska
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Insider: Wind Waker och Twilight Princess kommer till Switch i år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD utannonserades till Switch i veckan, men det var inte alla som var lyckliga över detta. Många anser det vara en av seriens svagare delar (även om lägstanivån såklart är hög i fallet Zelda) och hade hoppats på att Nintendo skulle ta till andra spel för att fira att Legend of Zelda fyller 35 år.

Men året är inte slut ännu, och enligt en hyggligt känd insider, kommer det att släppas fler gamla Zelda-titlar i år. Det handlar om VGC-nyhetsjournalisten Andy Robinson som igår twittrade:

"For those disappointed with the Skyward Sword remaster, Wind Waker and Twilight Princess are 100% coming this year. So that's at least one good 3D Zelda."

Vi skulle fortfarande ta dessa "100%" med en massa salt såklart och absolut inget är bekräftat. Det är dock värt att minnas att Nintendo firade att Super Mario fyllde 35 år med att damma av tre klassiker i samlingen Super Mario 3D All Stars förra året. Att de skulle göra detsamma för Zelda känns inte helt orimligt ändå.

Skulle du köpa The Legend of Zelda: The Wind Waker och/eller The Legend of Zelda: Twilight Princess om de släpptes på nytt till Switch?

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Relaterade texter



Loading next content