Svenska
Gamereactor
nyheter
Deathloop

Insider förutspår att Deathloop kommer till Xbox "snart"

Sonys ettåriga avtal om tidsexklusivitet löper ut i morgon, och Microsoft äger som bekant både utvecklaren och spelserien...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Deathloop släpptes till PC och PlayStation 5 den 14 september förra året och fick ett mycket bra mottagande med beröm för både spelupplägget och den unika designen. Lanseringen var också intressant, eftersom det var en Bethesda-publicerad titel som kom konsolexklusivt till ett Sony-format samma år som Microsoft köpte hela Bethesda/ZeniMax.

Anledningen till detta var att Bethesda och Sony tecknade ett avtal om ett års tidsexklusivitet innan övertagandet, vilket Microsoft respekterade. Men detta avtal löper ut i morgon, och vi (och många andra såklart) har spekulerat i att Microsoft är mycket angelägna om att lansera spelet till Xbox och Game Pass så snart som möjligt.

Den välkända journalisten, redaktören och bevisade insidern Jez Corden från Windows Central talade om just detta i senaste Xbox Two-podden för bara några timmar sedan, och sade att vi förmodligen kan förvänta oss att spelet kommer utannonseras till Xbox den här veckan (något han säger sig vara villig att satsa pengar på), samtidigt som han tillägger att han säger att det även lär släppas "soon".

Deathloop förtjänar definitivt en större publik, och förhoppningsvis skulle fler människor upptäcka det om det fanns till Game Pass, så låt oss hålla tummarna för att Corden har rätt och att vi får detta spel till Xbox förr snarare än senare.

HQ
Deathloop

Relaterade texter

DeathloopScore

Deathloop

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Tidsloopen måste brytas och Mackegård har återupplevt samma dag om och om igen och har återvänt för att sätta betyg.



Loading next content