Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

IEM Rio Major Champions Stage kvartsfinaler är inställda

Turneringen avslutas i helgen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter ett par veckors tävling avslutas Intel Extreme Masters Rio 2022 Major för Counter-Strike: Global Offensive om några dagar. Specifikt, nu när Challengers och Legends-etapperna är över, är alla ögon riktade mot Champions Stage och de åtta lag som har kvalificerat sig för det.

Med åtta lag inlåsta vet vi nu fästet för turneringen och kvartsfinalmatcherna. De är:


  • Outsiders vs. Fnatic kl. 17:00 GMT / 18:00 CET den 10 november

  • Cloud9 vs. Mouz kl. 20:30 GMT / 21:30 CET den 10 november

  • Heroic vs. Team Spirit klockan 17:00 GMT / 18:00 CET den 11 november

  • Furia Esports vs. Natus Vincere kl. 20:30 GMT / 21:30 CET den 11 november

När det gäller vad som kommer härnäst kommer semifinalerna att bestå av vinnarna av båda matcherna, med båda dessa matcher som spelas den 12 november, allt före den stora finalen den 13 november klockan 18:00 GMT / 19:00 CET.

Var noga med att fånga all action när den utvecklas här.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content