Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Doom Eternal

Id Software söker nya medarbetare med "djup kunskap om Doom"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter den senaste expansionen till Doom Eternal har Id Software slutfört storyn till sin uppdaterade moderna Doom-historia, men det betyder inte att det inte finns utrymme för ett tredje spel i serien, eller rent av en ny omstart.

Detta verkar händelsevis vara ett av projekten Id Software arbetar med för tillfället. Bland Zenimax platsannonser söker de nämligen efter nya medarbetare som ska ha "in-depth knowledge of Doom".

Mer specifikt ska den som söker veta allt om "recent Id games, including Doom and Doom Eternal".

Exakt vad detta är vet vi förstås inte, men det kan vara den första indikationen på att de arbetar på mer Doom. Vad tror du själv?

Doom Eternal

Relaterade texter

0
Doom Eternal får ett Horde- läge

Doom Eternal får ett Horde- läge

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Doom Eternal har nyligen fått ett poängbaserat Horde- läge med uppdateringen 6.66. I det så kan du spela ett vågbaserat spelläge och tävla om att bli etta i världen. Med...Loading next content