Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy krossar rekord på Twitch

De 1,3 miljoner samtidiga tittarna visar att hoten om att bojkotta allt som rör spelet inte direkt tycks ha fungerat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Avalanche Software hann knappt presentera Hogwarts Legacy officiellt innan forum runt om i världen fylldes av människor som pratade om att bojkotta titeln eftersom det utspelar sig i J.K. Rowlings Harry Potter-universum. De som minns allt ståhej om att bojkotta Call of Duty: Modern Warfare 2 år 2009 vet kanske vad sådan uppmärksamhet ofta leder till: nya rekord.

Hogwarts Legacy lanseras inte officiellt förrän på fredag, men de som förbeställt Deluxe Edition fick tillgång till det under gårdagen. Detta ledde till att massvis av människor streamade sina första timmar med äventyret, och ännu fler tittade på dem. Twitch-kontot avslöjar att Hogwarts Legacy hade ofattbara 1,3 miljoner samtidiga tittare på streaming-plattformen under kvällen, vilket är ett nytt rekord för ett singleplayer-spel. Utöver den enorma populariteten kring varumärket och det bråk som varit, har det såklart även hjälpt att Hogwarts Legacy är kanonbra

Det är dock inte bara goda nyheter, eftersom vissa tydligen dyker upp under Twitch-streamar för att skälla på dem "som vågar" marknadsföra och/eller dela sin kärlek till Hogwarts Legacy eller Harry Potter. Girlfriend Reviews trendade även på Twitter under natten eftersom ena halvan av duon började gråta av alla illasinnade och direkt kränkande meddelanden i Twitch-chatten om att man inte ska köpa, streama eller ens nämna spelet. Detta är bara enstaka exempel på direkt fientligt beteende, och den här titeln lär därmed utan tvekan fortsätta provocera somliga.

Helgar ändamålen medlen, eller vad tycker du om den här typen av skitstövelmässiga reaktioner på att folk har kul med Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content