Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy försenat igen till PS4 och Xbox One

Det ger oss inte heller något förtroende för att Switch-versionen ska släppas till sommaren som utlovat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är såklart långt ifrån de enda som tycker att Hogwarts Legacy är ett utmärkt spel, och det redan från och med lanseringsdagen (utan känslan av att det var ofärdigt). En av orsakerna till sistnämnda är utan tvekan att Playstation 4-, Xbox One- och Switch-versionerna försenades i december. Vi fick då veta att Playstation 4- och Xbox One-utgåvorna skulle lanseras den 4 april, medan Switch-ägare skulle få vänta till den 25 juli. Så är inte längre fallet.

Utvecklarna meddelar att de behöver en extra månad för att polera, så de har beslutat att skjuta upp Hogwarts Legacy till Sonys och Microsofts gamla trotjänare fram till den 5 maj.

Det är inte särskilt överraskande med tanke på hur lite vi har sett och hört om dessa versioner, samt att många av oss nog ifrågasätter hur de äldre konsolerna kommer kunna hantera det ganska tekniskt imponerande äventyret. Det finns inga uppgifter om Switch-versionen, men vi befarar att även denna utgåva kan komma att beröras av detta.

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content