Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy förbjuds av Games Done Quick

Games Done Quick meddelar att de hädanefter inte kommer bjuda på något som har med Harry Potter att göra...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Games Done Quick, världens största välgörenhetsevenemang för speedrunning, har utökat sina riktlinjer för deltagande till att även inkludera ett antal spel som hädanefter är "otillåtna".

Detta omfattar titlar som "have content, views, or an origin that we have deemed unsuitable for our stream", och omfattar allt med en ESRB-klassificering för endast vuxna, allt som är förbjudet på Twitch och en massa andra spel - inklusive allt som är förknippat med varumärket Harry Potter.

Detta innebär att trots att det redan är en av årets största titlar, så kommer du inte få se Hogwarts Legacy på några GDQ-evenemang framöver. Detta trotsa att det säkerliegn är ett spel som skulle dra enormt stor publik och därmed även pengar. Annat som är med på listan inkluderar 2005 års God of War och Five Nights at Freddy's.

GDQ har förklarat att listan är "non-exhaustive" och att den kan ändras "at any time".

Vad tycker du själv om detta?

Hogwarts Legacy

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content