Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Apevia X-Telstar Junior

Enligt mig är Apevia bland de bättre chassibyggarna. De håller vad de lovar, har funktionella chassin och man får rejält med valuta för pengarna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Här ska vi titta närmare på deras Apevia X-Telstar Junior S som påminner mycket om X-Jupitor G, men är lite större och ger oss gamers mer plats. Det första jag ser när jag öppnar kartongen är ett läckert, svart chassi med en display på framsidan, samt två USB-portar, en FireWire-port och utgångar för ljudkontroller. Dessa finns inte på X-Jupiter G.

HQ

Apevia X-Telstar Junior S är ett så kallat midi-chassi och rymmer därför inte lika mycket som ett fullstort chassi. jag blev ändå riktigt överraskad över hur bra med plats det ändå är och om du har planer på att köra med SLi eller Crossfire med två grafikkort så kommer det inte att vara några problem.

Apevia har även smart nog placerat en fläkt på sidan av chassit som blåser varmluften ut från lådan. Något som är viktigt i mindre chassin där det är trångt om plats.

På framsidan finns det som sagt en display. Här kan du kontrollera CPU-tempraturen, hårddiskarna samt fläkthastigheten. Praktiskt då du enkelt kan hålla koll på eventuella förändringar i lådan och snabbt hantera eventuella problem.

En annan smart detalj är att du, via displayen, kan styra fläkthastigheten. Ifall du vill köra fläktarna hårdare när du spelar för att se till så grafikkort och processor har tillräcklig kylning och inte kraschar.

Detta är en annons:

Det finns två fläktar i lådan. En på sidan och en på baksidan. Dessa ser till att luftgenomströmningen är god. Jag hade dock gärna sett en till i fronten. En annan sak som är vanligare och vanligare på nya chassin är att man inte behöver verktyg för att montera dem. En smart detalj som Apevia naturligtvis inte är ensamma om, men det är kul att se sånt även på lite billigare lådor.

Manualen som följer med är smidig och enkel. Den beskriver på ett bra sätt hur de olika delarna fungerar. Det krävs knappast någon ingenjörsexamen.

Apevia har bevisat att de kan producera bra lådor till oss gamers som ofta uppdaterar hårdvaran till något vassare. Jag är nöjd med lådan och räknar med att du också blir det.

Apevia X-Telstar Junior SApevia X-Telstar Junior SApevia X-Telstar Junior SApevia X-Telstar Junior S
Apevia X-Telstar Junior SApevia X-Telstar Junior SApevia X-Telstar Junior SApevia X-Telstar Junior S
Apevia X-Telstar Junior SApevia X-Telstar Junior SApevia X-Telstar Junior SApevia X-Telstar Junior S
09 Gamereactor Sverige
9 / 10
+
Snyggt och stilrent, LCD-display, verktygsfri installation
-
Frontfläkt endast som tillbehör
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter



Loading next content