Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Har du varit en bra Sea of Thieves-sjörövare i år?

Få reda på hur många gånger du kräkts och bränt din middag samt mycket mer när ditt år med piratsimulatorn ska summeras...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är mindre än tre veckor kvar till nyårsafton, och det betyder att det är den tid på året då spelföretagen lanserar så kallade årsöversikter. Rare verkar vara en av de första stora utvecklarna som gör detta 2022, och du kan nu kolla in ditt år i Sea of Thieves.

Tjänsten innehåller en hel del data som hur långt du har seglat, men också saker som dina favoriter bland skeppsvisorna, insamlat guld, hur mycket du har kräkts och dina förmågor som kock. Surfa över till denna länk för att kolla in din resa under året i den älskade piratsimulatorn.

Sea of Thieves är Rares förmodligen största succé hittills. Redan i juni avslöjades att över 30 miljoner spelare seglat på Rares digitala hav medan de gjort alla möjliga former av bus, och det är en siffra som såklart stigit sedan dess.

Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content