Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Här är vinnaren av Saints Row-specialboxen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ouch... Jag blev påmind om det idag, att jag glömt bort denna tävling. Tyvärr. I över sex veckor... Meeeen bättre sent än aldrig stavas det ju och i fallet Saints Row-specialutgåvan är det nu hög tid för oss att dra en lycklig vinnare lite kvickt.

Vinnaren av Saints Row Superbox:
Björn Hjälmén, Göteborg

Stort grattis Björn. Spelet skickas till adressen du skrivit in i din användare, om du bytt adress - kontakta oss på [email protected] snarast, tack.

Tack till alla andra som deltog.

Saints Row
Superboxen kommer med posten, Björn.

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

2
Embracers VD besviken på Saints Row-floppen

Embracers VD besviken på Saints Row-floppen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Även om Volition hade höga ambitioner för nya Saints Row, är det nog få som protesterar mot påståendet att inte riktigt fungerade. Försäljningssiffrorna är fortfarande...Loading next content