Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Hangzhou Spark har meddelat ett gäng Overwatch League-värvningar

Laget lutar sig fortfarande mot ett helkinesiskt lag, trots att Overwatch 2 inte är tillgängligt i landet just nu.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När det avslöjades att Blizzard Entertainment och NetEases affär höll på att ta slut, vilket innebar att den kaliforniska utvecklarens titlar inte skulle stödjas och göras tillgängliga för fans i Kina, måste frågor ställas om vad detta innebar för Overwatch League -lagen baserade i landet.

Även om det inte riktigt har nämnts något om detta fortfarande, gör Hangzhou Spark det klart att även om Overwatch 2 inte är tillgängligt i Kina, är laget övertygat om att driva ett helt kinesiskt lag.

Franchisen har nu undertecknat fyra spelare och en assisterande tränare, när den förbereder sig för säsongen 2023, som kommer att starta senare än väntat i East divisionen, eftersom det inte kommer att finnas en Pro-Am-turnering på denna sida av Stilla havet.

När det gäller vilka värvningarna är har Spark plockat upp; Luo "Twenty" Wenjie, Huang "leave" Xin, Chen "Lengsa" Jingyi och Zhou "Mmonk" Xiang som spelare och Yan "creed" Xiao som assisterande tränare.

Med bara sex spelare för närvarande finns det en chans att vi kommer att se ytterligare värvningar under de kommande dagarna och veckorna.

Overwatch 2
Photo: Hangzhou Spark

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content