Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo: The Master Chief Collection

Halo-seriens skapare hoppar av efter första säsongen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter flera försök att göra en riktig Halo-filmatisering har Paramount äntligen spelat in en TV-serie med hög budget som lanseras i början av nästa år på Paramount+. I den spelar Pablo Schreiber Master Chief, Jen Taylor spelar Cortana (vilket hon även gör i spelen) och Natascha McElhone spelar Dr. Catherine Elizabeth Halsey.

Den första säsongen är på nio avsnitt och att det blir en andra säsong har på förhand varit givetv med tanke på de stora investeringar har gjorts samt det faktum att den förväntas prestera bra delvis tack vare den nästan parallella lanseringen av Halo Infinite. Men en person som inte kommer att tillbaka för säsong två är skaparen Steven Kane.

Detta innebär att en annan person måste träda in och att det kan bli stora omvälvningar mellan de två säsongerna. Vi antar att jakten på en ersättare redan har börjat. Förhoppningsvis kommer en trailer från Halo-TV-serien att släppas inom kort eftersom premiären faktiskt inte är alltför långt borta, så vi kan få en ordentlig titt på vad vi har att vänta oss.

Halo: The Master Chief Collection

Tack Variety

Relaterade texter



Loading next content