Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo: The Master Chief Collection

Halo: The Master Chief Collection utökas med Flood Firefight och annat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan de flesta Halo-fans för närvarande väntar med spänning på lanseringen av Season 2: Lone Wolves till Halo Infinite, har 343 Industries inte glömt bort Halo: The Master Chief Collection. Efter en problemfylld lansering har det utvecklats genom åren och anses idag vara en av de bästa och mest generösa samlingarna genom tiderna.

En överraskande stor uppdatering med nytt innehåll har presenterats på Halo Waypoint, med Flood Firefight för Halo 3: ODST som huvudattraktion. Det har fått flera nya uppgraderingar för att förbättra läget, där en är att "Flood are accompanied by dense fog which gives each Firefight mission a new and spooky ambiance". 343 Industries förklarar också att "Flood can now occupy vehicles for the first time since Halo 2", vilket låter intressant. Det finns till och med en överraskning inslungad i mixen:

"Lastly, unlike the Master Chief, ODSTs can be infected and resurrected by the Flood. Beware, as you may have to fight your own resurrected allies—or even yourself!"

Andra nya saker som har lagts till i Halo: The Master Chief Collection är förbättringar av användargränssnittet, Forge och Mod Tools har förbättrats och cross-play för kampanjen har implementerats till Halo 3 och Halo 3: ODST. Det finns även andra nya nya saker som du kan kolla in via länken ovan.

Halo: The Master Chief Collection

Relaterade texter



Loading next content