Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo: The Master Chief Collection

Halo: The Master Chief Collection kan få strider för upp till 60 spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Från en av de sämsta lanseringarna genom tiderna till en av de bästa samlingarna genom tiderna... det är ingen överdrift att säga att Halo: The Master Chief Collection har haft en lång resa. Men även efter år av uppgraderingar och förbättringar (nyligen fick det fullt stöd för Xbox Series S/X med 4K och 60/120 bilder per sekund) är 343 Industries fortfarande inte klara och fortsätter att förbättra spelet.

Under en officiell Xbox Twitch-stream som nyligen spelades in och delades på Twitter, avslöjade producenten Sean Swindersky att utvecklaren för närvarande överväger ett sätt att införa Halo-strider med upp till 60 spelare, där 16 är det nuvarande maximala antalet:

"If we can add more people... obviously [looking at] the performance and some of the other consoles... if we can add that kind of stuff to go higher than 16 players in these classic games and help it get up to 40-60, that would be wild."

Eftersom de flesta utvecklare inte brukar dela med sig av spektakulära idéer som inte kommer att bli verklighet, antar vi att 343 Industries har kommit ganska långt med dessa planer. Låt oss hålla tummarna för de största Halo-striderna någonsin i seriens bästa och mest klassiska spel.

Halo: The Master Chief Collection
Bild från Pixelflare

Relaterade texter



Loading next content