LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      lifestyle

      Guinness har skapat ett sätt för dig att hälla den perfekta pinten

      Nitrosurge erbjuder perfektion för varje pint.

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Folk älskar öl. Och av alla öl på marknaden är Guinness en av, kanske till och med favoriten - åtminstone verkar det vara fallet i Storbritannien. Men till skillnad från många andra typer av öl krävs det mer skicklighet att hälla en perfekt halvliter Guinness än det verkar, och öltitanen vet att amatörölkännare har haft problem med att göra just detta.

      Därför har den nu skapat Guinness Nitrosurge, en enhet som har skapats för att hjälpa dig att hälla den perfekta pinten öl. Så som det fungerar är att du helt enkelt fäster Nitrosurge på toppen av en burk Guinness och sedan häller bort och slutresultatet blir en bildskön halvliter perfektion - eller åtminstone demo från Guinness fick det att verka som sådant.

      Som Guinness globala kvalitetschef sa Steve Gilsenan: "Nitrosurge revolutionerar hällupplevelsen och levererar vacker smidig Guinness."

      Fångsten med enheten är att du måste köpa Nitrosurge burkar av Guinness för att passa enheten, eftersom vanliga burkar inte verkar göra susen.

      Detta är en annons:

      När det gäller var du kan få en Nitrosurge, i Storbritannien är enheten exklusivt tillgänglig hos TESCO-återförsäljare för £ 25.

      Guinness har skapat ett sätt för dig att hälla den perfekta pinten
      Guinness


      Loading next content