Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Stalker 2: Heart of Chornobyl

GSC ger pengarna tillbaka till de som bokat Stalker 2: Heart of Chornobyl

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den ukrainska utvecklaren GSC Game World har redan skjutit upp lanseringen av Stalker 2: Heart of Chornobyl av ganska uppenbara skäl, men nu kommer tecken på att denna försening blir större än vi först trodde.

Vanligtvis krävs det en hel del för att utvecklare ska börja avbryta förhandsbokningar av spel, men det är precis vad som är på väg att hända. XGP rapporterar att Xbox just nu återbetalar kunder som beställt spelet i förväg eftersom det försenats till ett "unconfirmed date in the future".

Dessutom har Stalker 2: Heart of Chornobyl tagits bort som en produkt du kan förhandsboka via Microsoft Store. Det senaste från studion är att de gradvis flyttat till Tjeckien och försöker slutföra spelet därifrån. Det finns dock många anställda som befinner sig på frontlinjen i Ukraina och försöker slå tillbaka den ryska invasionen, vilket såklart påverkar utvecklingen, men ett bättre skäl än så till en försening är väl svårt att tänka sig.

Stalker 2: Heart of Chornobyl

Relaterade texterLoading next content