Svenska
Gamereactor
nyheter
Grounded

Grounded firar 15 miljoner spelare med efterfrågade förbättringar

Efter att Grounded lämnade Early Access har det ökat lavinartat i popularitet, och spelarantalet bara fortsätter växa...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För drygt en månad sedan skröt Obsidian och Xbox Game Studios över att Grounded hade över 13 miljoner spelare, och den siffran har ökat markant sedan dess. Den här gången firas det också på ett ordentligt sätt.

Utvecklarna meddelar nu att över 15 miljoner spelare försökt överleva i den dödliga trädgården. Dessutom bjuder de på en sista uppdatering innan de tar jullov, och det är verkligen inte lite som vankas. Den så kallade Holiday Treat-uppdateringen ger oss en extra rad i föremålslistan, möjligheten att växla mellan flera hotpouches, gör att vi kan använda ZIP.R uppåt, en ny fälla för att skydda våra baser, extra dekorationer för baserna, låter oss sova tills efter soluppgången, gör så att gamertagen inte visas över vår figur och några andra nyheter.

Har du och dina vänner provat på det tuffa Grounded-livet ännu? Kolla in vår recension där vi berätta mer om denna unika titel.

Grounded

Relaterade texter

1
GroundedScore

Grounded

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har utforskat en trädgård i fenomenala Grounded, ett äventyr som ger begreppet "stora utmaningar" en helt ny innebörd...



Loading next content