Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V har sålts i mer än 160 miljoner exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sent igår lämnade Take-Two sin finansiella rapport för oktober-december. Och om du trodde att den skulle innehålla nya och imponerande försäljningsrekord från Grand Theft Auto V och Red Dead Redemption 2 så... ja, då hade du alldeles rätt.

Den 30 september förra året hade spelet passerat 155 miljoner sålda spel, och det har fortsatt klättra en hel del sedan dess. Nu avslöjar Take-Two att det fram till och med den 31 december har passerade 160 miljoner sålda exemplar. Och det har som bekant fortfarande inte lanserats officiellt till Playstation 5 och Xbox Series S/X ännu - vilket säkert kommer att ge det en ny skjuts när dessa versioner släpps nästa månad.

Som jämförelse kan nämnas att Final Fantasy-serien (sedan den ursprungliga lanseringen 1987) och Mario Kart-serien (som lanserades 1992) båda har sålt ungefär 164 miljoner exemplar vardera. Kort sagt är dessa seriers livstidsförsäljning på väg att utmanas av ett enda spel...

Red Dead Redemption 2 är också en brutal storsäljare och är nu nära 43 miljoner sålda exemplar. Inte så pjåkigt med tanke på att det bara har funnits på marknaden i tre och ett halvt år, och fortfarande inte har någon riktig Playstation 5- och Xbox Series S/X-version, något som vi antar kommer förr eller senare.

Grand Theft Auto V

Tack Dom

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content