Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V har nu sålt 170 miljoner exemplar

Och Red Dead Redemption 2 har passerat milstolpen 45 miljoner exemplar, så det är goda tider hos Rockstar...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som en del av Take-Two Interactives senaste kvartalsrapport har den jättelika utgivaren återigen gett en uppdatering av försäljningssiffrorna för Rockstars två dundersuccéer: Grand Theft Auto V och Red Dead Redemption 2.

GTA V fortsätter som bekant sälja som smör trots nio år på nacken, och nu har det passerat 170 miljoner sålda exemplar. Sist vi fick en uppdatering var i juni då det hade sålt 165 miljoner exemplar, vilket alltså betyder en ökning på fem miljoner under den normalt ganska långsamma sommaren. När det gäller hela GTA-serien har den nu passerat 380 miljoner exemplar.

Red Dead Redemption 2 fortsätter även det prestera ohyggligt bra och har sålt över 45 miljoner exemplar. Även om det verkar lite när det jämförs med GTA V, så är det tillräckligt mycket för att göra spelet till det "2nd best-selling title in the US in past 5 years based on dollar sales". När det gäller Red Dead-serien har den passerat 68 miljoner exemplar.

Spelar du fortfarande GTA V och Red Dead Redemption 2?

Grand Theft Auto V

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content