Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök är "det snabbast säljande förstapartsspelet i Playstations historia"

Man kan lugnt slå fast att God of War: Ragnarök var efterlängtat och redan under första veckan såldes över fem miljoner exemplar...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar vara en bra affärsmodell att skapa fantastiska och påkostade spel. Vi misstänkte redan på förhand att God of War: Ragnarök skulle bli en stor succé och blev ännu mer övertygade efter att ha spelat det - men vi är ändå positivt överraskade av facit.

Sony avslöjar nämligen via Twitter att God of War: Ragnarök nu är "the fastest-selling first party launch game in PlayStation history" med 5,1 miljoner sålda exemplar. Som du kan läsa i vår recension tycker vi att detta är mycket välförtjänt, och vi misstänker att det kommer dyka upp fler milstolpar att fira under de kommande veckorna och månaderna.

God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content