Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghostwire Tokyo

Ghostwire Tokyo tycks vara inofficiellt bekräftat till Xbox

Bethesdas kontor i London har en stor väggdekoration som avslöjar att spelet kommer till Series S/X, trots att de egentligen inte får avslöja detta...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ghostwire Tokyo var ett av två specialfall när Microsoft köpte Bethesda förra året, detta eftersom Sony redan hade ingått avtal för konsolexklusivitet. Detta ledde till att spelet lanserades till PC och Playstation 5 redan i mars, men inte till Xbox, trots att Microsoft äger både utvecklaren och utgivaren samt spelserien.

De flesta antog nog att det skulle släppas till Xbox efter ett år när tidsexklusiviteten löpt ut (detta hände med Deathloop, vilket var det andra specialfallet, tidigare i höstas), även om Microsoft inte kunde prata om det, och tekniskt sett fortfarande inte kan göra det eftersom Sony alltså har ett exklusivt avtal på plats. Men det verkar som om en Xbox-version nu är så gott som bekräftad.
Bethesda Softworks har nämligen öppnat ett nytt internationellt högkvarter i London, som suspekt nog har Ghostwire Tokyo-motiv på väggen - där det framgår att spelet kommer till Xbox Series S/X.

Detta noterades av den tyska Xbox-insidern Klobrille, som även visade bilden från Bethesda Londons officiella hemsida, vilken dock nu verkar ha tagits bort. Eftersom Tango Gameworks är en Bethesda-ägd studio med Bethesda som utgivare, tvivlar vi på att detta tryckts på väggarna av misstag och det är därmed en verklig ultralågoddsare att Ghostwire Tokyo kommer släppas till Xbox Series S/X i mars 2023 och att det även lär ingå med Game Pass.

Ghostwire Tokyo

Relaterade texter

6
Ghostwire TokyoScore

Ghostwire Tokyo

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Resident Evil-seriens pappa är tillbaka med ett av årets mest efterlängtade äventyrsspel och Hegevall är allt annat än imponerad...



Loading next content