LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      artiklar

      Gamereactor summerar: Vecka 37

      Wow, vilket vecka det har varit fullproppad med nyheter och recensioner. Har du inte kunnat hänga med i svängarna? Vi har summerat alla godbitar här i veckans summerat...

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ
      Gamereactor summerar: Vecka 37
      Jag tar en av varje, tack!

      VECKANS TOPPNYEHET:
      Pris och datum bekräftat för Xbox Series X - Vi har länge vetat att både Playstation 5 och Xbox Series X debuterar lagom till julhandel, men både datum och pris har tillverkarna vägrat att avslöja. Men så plötsligt, efter nya läckor om en billigare Xbox Series S spreds som en löpeld på internet klev Microsoft fram och berättade att Xbox Series S minsann var riktig. Men inte nog med det, vi fick priser, datum och paketeringen presenterad i veckan: 3595 kr för Xbox Series S och 5695 kr för den fränare Xbox Series X och båda släpps den 10 november. Så vilken version köper du? NYHETEN.

      Rykte: Nintendo ber utvecklarna att förbereda 4K-spel till Switch - Nintendos hybridmaskin har fängslat miljontals gamers hemma i soffan och ute på vift. Trots framgångarna går det inte att bortse från maskinens bleka hårdvara i förhållande till de större konkurrenterna på marknaden som snart släpper nya värstingmodeller. Men Nintendo kanske har ett ess i rockärmen för att hålla jämna steg med de ökande prestandaförväntningarna. Enligt Bloomberg ska Nintendo ha meddelat utvecklare av kommande Switch-spel att deras upplevelser bör vara 4K-kompatibla. En upphottad hybridenhet låter onekligen mumma, men skulle du köpa en Switch Pro? NYHETEN.

      Rykte: Sony sänker priset på Playstation 5 - De var ju bara en tidsfråga tills någon skulle bryta isen. Nu valde Microsoft och ta tag i taktpinnen och avslöja sina priser först, vilket Sony självklart observerat. Enligt rykten vill Sony nu matcha kommande Xbox-priser och ska prissätta den skivlösa enheten till $399 USD och den med skivläsare till $499. Det är onekligen spännande tider för oss spelfantaster och dessa lukrativa priser bäddar för en fantastisk release för bägge spelkonsoler. NYHETEN.

      Detta är en annons:

      EA Play inkluderas med Xbox Game Pass utan extra kostnad - Xbox gick hårt ut veckan, allt för att positionera sig så väl som möjligt nu när dagen D närmar sig med stormsteg. En ny spelkonsol, priser och datum fick det att vattnas i munnen hos många och än mer lukrativt blev när Microsoft meddelade att EA Play inkluderas med Xbox Game Pass utan extra kostnad, till PC så väl som konsol, senare i år. Prenumererar du redan på Xbox Game Pass eller är det denna nyhet du väntat på? NYHETEN.

      Super Mario 3D All-Stars är redan årets näst bäst säljande spel på Amazon - Förra veckan meddelade Nintendo att de inte glömt bort Marios 35-årsdag som ska firas med en jubileums samling. Några av den ikoniska maskotens mest kända 3D-äventyr ingår i den tidsbegränsade utgåvan, vilket fått folk att rusa till butikerna. På bara en vecka har Super Mario 3D All-Stars hunnit blir årets näst bästa säljande spel. Är du en av dem som förhandsbokat ett exemplar? NYHETEN.

      MISSA INTE:
      Dune-trailern är äntligen här!
      Xbox Series X stödjer streaming i 4K och 60 bilder per sekund
      Crash Bandicoot 4-demo släpps nästa vecka
      Nintendo utannonserar Hyrule Warriors: Age of Calamity
      Prince of Persia: The Sands of Time Remake utannonserat

      Gamereactor summerar: Vecka 37
      Dune-trailern visades upp i veckan...
      Detta är en annons:

      RECENSERADE SPEL:
      Vampire: The Masquerade - Shadows of New York (Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One) Betyg: 7
      Joakim har färdats till ett stämningsfullt New York i denna novellinspirerade spelupplevelse om vampyrer och ockulta företeelser. Ett vampyr-drama som på förhand verkade tämligen ointressant men som i slutändan fängslade Joakim tack vare en samling välskrivna karaktärer och dialoger i en stämningsfull värld. Dock speglade inte alltid valen utfallet vilket drar ner på betyget. Läs hela recensionen här.

      NBA 2K21 (PS5, Nintendo Switch, PS4, Xbox One, Xbox Series X, Stadia, PC) Betyg: 6
      Nytt åt, samma spel. Lite så sjunger 2Ks kassako NBA 2K21 när det återigen är dags att ge sig ut i basketrinken. Och även om Johan faktiskt uppskattar spelets skal, alltså presentationen, karriärläget och karaktärsskaparen, så går det inte att bortse från att detta i mångt och mycket är samma spel från fjol, proppat med spelförstörande buggar och obalanserad skjutmekanik. Läs hela recensionen här.

      Beyond a Steel Sky (Apple, PC) Betyg: 4
      Det var nog fler än Petter som skuttade av glädje när det stod klart att en ny resa till Union City vankades men samma hjärnor som stod bakom det ursprungliga äventyret. Förhoppningarna var på topp, men verkligheten ville annat. Visserligen är protagonisten Robert fortfarande lika klockren i rollen och ibland är det rikt på atmosfär, men den otaliga mängd buggar, det usla manuset och den stela presentationen gör genomspelning ointressant samt tråkigt. Läs hela recensionen här.

      Samurai Jack: Battle Through Time (Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One) Betyg: 7
      En av tidernas coolaste animerade actionhjältar fick sig nyligen ett påkostat äventyr. Ett äventyr som tog Petter på en resa till några av de bästa och mest minnesvärda ögonblicken från serien i denna actionkavalkad som är närmast ett kärleksbrev till fans av TV-serien. Ihop med den ljuvliga designen, de sprakande färgerna och de suveräna karaktärerna är Samurai Jack: Battle Through Time ett bra spel som fans verkligen inte får missa. Läs hela recensionen här.

      Marvel's Avengers (PC, PS4, PS5, Stadia, Xbox One, Xbox Series X) Betyg: 7
      Marvels superhjältar har äntligen samlats efter en mindre imponerande förstademonstration. Slutresultatet? Inte så dåligt ändå. Berättelsen är fantastisk, med en bred uppsättning karaktärer, och stridssystemet får dig att kännas som en riktigt superhjälte när du delar ut ett gott kokt styrk. Loot-systemet är dock illa och mängden buggar omöjliggör ett högre betyg i slutändan. Läs hela recensionen här.

      Spiritfarer (Nintendo Switch, PC, PS4, Stadia, Xbox One) Betyg: 8
      Döden. Ett inte allt för ofamiljärt tema men ack så svårt att tackla. Utvecklarna Thunder Lotus Games gör dock ett försök och med sin Ghibli-inspirerade charm lyckas de trollbinda Joakim. Detta otroligt läckra äventyr är proppat med charmiga karaktärer, innehåll och atmosfär. Spiritfarer är en extremt personlig resa som, trots det något utdragna tempot, utmanar Animal Crossing som top-dog inom genren. Läs hela recensionen här.

      Gamereactor summerar: Vecka 37
      Läckra Spiritfarer kammade hem veckans toppbetyg,

      VECKANS MÅSTE-LÄSNING:
      Ännu en månad avklarad och vi har såklart spelat en massa och åter massa under augusti. Framförallt Fall Guys har spelets flitigt hemma hos oss, vad har du spelat mest?
      Bäst Just Nu: Augusti

      Trött på videospel? Ingen fara, Jonas har sammanställt av några av hans favorittips för brädspelskvällarna ihop med vännerna.
      Brädspela in hösten

      BLOGG:
      Xbox dominerade veckan med sina stora avslöjanden och utannonseringar. Till följd av detta sitter Marie med beslutsångest nu: vilken spelkonsol ska hon köpa? André har en lösning på problemet, köp bara båda! Petter verkar också sugen på kommande Xbox och har även korat Microsoft som vinnare i designkriget. En annan av veckans mest glädjande nyheter som fick vår chefredaktör att skutta av glädje var Dune-trailern. Men efter en närmare titt så vart han inte lika exalterad som han hoppats. André, å andra sidan, älskade det han såg och kan inte vänta till premiärdagen.

      Gamereactor summerar: Vecka 37
      Vad tycker du om den mindre Xbox Series S? // Microsoft


      Loading next content