Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Chivalry 2

Gamereactor Live: Vi lajvar medeltid i Chivalry 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag är det premiärdag för Torn Banner Studios senaste multiplayer-slasher, Chivalry 2. För att fira det faktumet drar vi idag på oss rustningen, beväpnar oss med svärd och sköld, för att dra ut i krig i denna medeltida samt actionfyllda titel. Detta spel är utformat för att bjuda på en underhållande - men ändå realistisk - tolkning av medeltida krigföring, och innehåller inte bara sammandrabbningar med svärd utan även belägringar av slott.

Vi går live på vår GR Live-hemsida lite senare än vanligt, och startar 17:00 för att det ska sammanfalla med den globala lanseringstiden för spelet. Detta blir något att se fram emot för riddarentusiaster, vi lovar!

Chivalry 2

Relaterade texter

6
Chivalry 2Score

Chivalry 2

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har lekt riddare, blåst trumpet, vrålat, tappat lemmar och exploderat huvuden genom att kasta vapen och föremål på folk, i denna kaosartade Hollywood- porträttering av medeltiden.

0
Chivalry 2 får en explosiv ny trailer

Chivalry 2 får en explosiv ny trailer

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Chivalry 2 recensionen är på gång men under kvällen släpptes en ny trailer för spelets lansering. Den går att beskåda här. I den får vi se riddare, pilbågsskyttar och...Loading next content