Svenska
Gamereactor
nyheter
eFootball 2022

Gamereactor Live: Vi kollar in eFootball 2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att eFootball 2022 haft en av de mest problematiska lanseringarna i modern tid, får ses som ett faktum. När det ursprungligen släpptes förra året var spelet i ett tillstånd som gjorde att det omedelbart hamnade i Steams Hall of Shame, och var faktiskt en av de sämst betygsatta titlarna genom alla tider. Strax efteråt medgav Konami att spelet inte höll måttet och meddelade att de skulle vidta åtgärder för att förbättra och åtgärda titeln med en diger lista uppdateringar, och förra veckan kom den första.

För att bedöma om Konami lyckats återställa förtroendet för serien har vi bestämt oss för att lira lite eFootball 2022 i dagens GR Live. Vår egen spanske redaktör David är värd idag och utforskar alla nya godbitar och funktioner, så se till att kika in på GR Live-hemsidan vid den vanliga tiden 16:00 CEST, för två timmars fotbollsglädje.

HQ
eFootball 2022

Relaterade texter

eFootball 2022Score

eFootball 2022

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Pro Evolution Soccer har bytt namn till eFootball och är ett av årets sämsta spel. Det kan till och med vara tidernas sämsta fotbollsspel!

0
eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha väntat i fler månader än vad Konami räknat med och fansen hoppats på, är det japanska företaget nu redo att lansera den slutliga versionen av sitt omgjorda...



Loading next content