Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout 76

Gamereactor Live: Följ med på en timme Fallout 76 idag

Vi beger oss tillbaka in i Bethesdas strålningsskadade ödemark för att kolla in den nya expansionen The Pitt...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För några veckor sedan blev Fallout 76 avsevärt mycket större (och bättre) efter lanseringen av expansionen The Pitt, där vi får besöka den postapokalyptiska versionen av staden Pittsburgh. Här ställs vi inför ett fruktat möte med Union Faction och de invaderande Fanatics.

The Pitt erbjuder en rad uppdrag som alla belönar oss med kraftfull och användbart loot, men kräver att vi förbereder oss ordentligt för angrepp. Detta eftersom staden såklart också är hemvist för diverse andra dödliga och farliga varelser, inklusive Trogs, med mera.

Fallout 76

Men Pitt är för övrigt inte allt som kommit till Fallout 76 på senare tid, eftersom Season 10 - Red Rocket Presents: The City of Steel också startat och ger massor av nya godsaker och kosmetika att låsa upp. Och om allt detta inte är tillräcklig anledning att vara förväntansfull, så anordnar Bethesda en Free Play Week för Fallout 76 under de kommande dagarna (med start idag) samt mycket annat i samband med 25-årsfirandet av serien.

Surfa därför över till GR Live-hemsidan från och med klockan 16:00 idag för att se oss utforska Appalacherna och The Pitt. Och eftersom det är gratis att spela kan du själv hoppa in för att se hur rollspelet förändrats med åren sedan det debuterade 2018.

Kolla in lanseringstrailern för The Pitt nedan för att se vad expansionen tillför.

HQ

Relaterade texter

Fallout 76Score

Fallout 76

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har utforskat postapokalypsens West Virginia i Fallout 76 och han är väldigt besviken



Loading next content