Svenska
Gamereactor
nyheter
Sherlock Holmes The Awakened

Frogwares visar Sherlock Holmes möte med Cthulhu

Den ukrainska studion har visat gameplay från av sitt nästa äventyr, vilket är planerat till februari eller mars 2023...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Julen närmar sig med all trivsel det medför, men vi får inte glömma att i många delar av världen är fred och säkerhet fortfarande lyxvara, vilket är fallet för den ukrainska befolkningen. Rysslands konstanta terror av befolkningen är en del av medborgarnas vardag, men även mitt i denna skräck kämpar människor för att gå vidare med sitt liv, som hos utvecklaren Frogwares.

Den Kiev-baserade studion har varit aktiv sedan konflikten började, men föga förvånande med stora svårigheter att fortsätta sitt arbete med Sherlock Holmes The Awakened. Ett äventyr som till handlingen skiljer sig så mycket från sina föregångare att det utan tvekan är representativt för den märkliga situation som studion befinner sig i. Trots bombningar, strömavbrott och osäker internetuppkoppling, har de ändå lyckats fortsätta och har faktiskt precis släppt en trailer med en första glimt av gameplay.

HQ

I detta skräckäventyr med Sherlock och Cthulhu ställs Sherlock Holmes och John Watson inför ett skrämmande fall som kommer påverka deras psyke och märka dem för alltid. Vad som verkar vara ett enkelt fall med en försvunnen person, förvandlas snabbt till ett nät av konspirationer från en kult som dyrkar guden Cthulhu och försöker genomföra en gammal profetia.

Frogwares informerar oss om att de trots kriget hoppas kunna släppa titeln mellan februari och mars 2023 till alla plattformar. Du kan se några nya skärmdumpar nedan också.

Sherlock Holmes The AwakenedSherlock Holmes The Awakened
Sherlock Holmes The AwakenedSherlock Holmes The Awakened

Relaterade texter



Loading next content