Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 får en rally-expansion nästa månad

Sent i mars släpps den andra stora expansionen till Playground Games älskade racing-spel, kallad Rally Adventure, vilket beskriver väl vad det handlar om...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Forza Horizon 5 har visat sig vara ett vanvettigt populärt spel, men många förare har sannolikt gått vidare till andra titlar eftersom det trots allt släpptes 2021. Många av dessa lär dock definitivt komma tillbaka i mars.

Playground Games har nu nämligen - som utlovat - presenterat den andra stora expansionen (den första var Hot Wheels) till Forza Horizon 5, och den heter Rally Adventure. Här får vi besöka Sierra Nueva, där studions "most extreme driving roads ever" låter oss köra genom sex nya typen av miljö. Dessa bjuder även på det största antalet tävlingsevenemang för en Horizon-expansion någonsin tack vare ett nytt kampanjläge där vi får ansluta oss till tre rallyteam som alla fokuserar på olika typer av utmaningar.

Kvantitet kommer ofta på bekostnad av kvalitet, men så verkar lyckligtvis inte vara fallet här. Playgrounds öga för detaljer visar sig i expansionens förbättrade terrängdeformation, en ny heads-up-display (tillsammans med en kartläsare som ger callouts), launch-kontroller som gör det lättare att få bra starter, tio nya extremt detaljerade terrängbilar och mycket annat.

Rally Adventure lanseras den 29 mars och ingår med specialutgåvorna av Forza Horizon 5, men kan även köpas separat för $19,99. Känner du inte för att pynta, kommer du samma dag även belönas med en ny radiostation som heter Epitaph Records och en massa rallyfokuserat EventLab-innehåll som en del av en gratis uppdatering samma dag.

Du kan se det mesta av detta i trailern nedan, och få mer detaljerad information om de nya bilarna, de nya rallydelarna, anti-lag-systemet och mycket annat. Något att se fram emot kanske?

HQ
Forza Horizon 5
Forza Horizon 5Forza Horizon 5

Relaterade texter



Loading next content