Svenska
Gamereactor
nyheter
Tales of Arise

Första nya Tales of Arise-trailern på över ett år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tales of Arise utannonserades redan på E3 2019, men det har varit väldigt tyst om spelet sedan dess, utöver en trailer som kom några månader senare i samband med Tokyo Game Show. Spelet är dock hett efterlängtat och det har varit mycket hype kring denna nya förnyelse av Bandai Namcos "Tales of"-serie. Därför misstänker vi att många av er kommer jubla nu när vi äntligen har fått ny information om spelet, och ännu mer utlovas under våren.

Tales of Arise har två huvudpersoner, en herre vid namn Alphen och en dam vid namn Shionne, som ger sig ut på en resa tillsammans. Alphens värld, Dahna, förtrycks och förslavas av den tekniskt och magiskt överlägsna världen Rena, som Shionne i sin tur kommer ifrån. Storyn ska i hög grad att bygga på denna konflikt.

Bandai Namco har nyligen sagt att spelet är i slutfasen av utvecklingen, så förhoppningsvis kommer vi även att få ett premiärdatum snart. Tales of Arise släpps till PC, Playstation 4 och Xbox One - men inget är ännu sagt om Playstation 5 och Xbox Series S/X. Spana in den nya trailern härunder.

HQ
Tales of Arise

Relaterade texter

5
Tales of AriseScore

Tales of Arise

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Joakim har försökt rädda världen från fantasy-rasism, dödat mängder med scifi-vargar samt utsatt sig för världshistoriens mest uppskruvade stridssystem. Tales of Arise är betygssatt...



Loading next content