Svenska
Gamereactor
nyheter

Filmer i 1080p till Xbox 360

Ja, vi får också titta!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft har sammarbetat med Netflix ett bra tag nu och låtit folk ladda ner filmer och TV-serier från Xbox Live. Det har dock inte varit något som vi stackars svenskar har fått ta del av, något som vi borde vara vana vid numera. Men det ser ut som att det äntligen kommer att ändras...

Enligt Microsoft själva så har både bildkvalité och det faktum att filmerna tagit lång tid att ladda ner varit något som användarna av tjänsten klagat på. Det tänker de ändra på nu och lanserar därför sin nya tjänst Zune Marketplace. Genom den kommer man i framtiden dels kunna få filmer i en upplösning på hela 1080p, dels kommer man även kunna streama dem direkt istället för att behöva ladda ner dem först. En uppkoppling på minst 8mb/s kommer att krävas för att det hela ska fungera.

Men för oss så är det en riktigt god nyhet att Microsoft också kommer att lansera den här tjänsten i fler länder - inklusive Sverige, Danmark, Norge och Finland! Andra länder som får vara med och titta är Australien, Belgien, Holland, Nya Zeeland och Schweiz.

I höst ser det ut som att tjänsten ska vara uppe och köra, vi håller er såklart uppdaterade om vi hör något mer.

Filmer i 1080p till Xbox 360


Loading next content