Svenska
Gamereactor
nyheter
Fight'N Rage

Fight'N Rage släpps till Switch och Xbox One nästa vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är ingen mening att låtsas som något annat, att slå folk på käften är kul! Ett prima exempel på detta fick vi i 2017 års PC-höjdare Fight'N Rage, ett kärleksbrev till beat'em up-genren med retrodoftande soundtrack och absolut fenomenalt gameplay. Och nu ska fler få ta del av det roliga, då det är på väg till konsol. Såhär beskriver utvecklarna själva spelet:

"Fight'N Rage is a brand new old-school side-scroller beat'em up. Inspired by the classics from the "golden age", and with an art style that mimics the aesthetic from the 90's arcade gems, this game pays homage to all classic gameplay features that make this genre one of the best from its time!"

Och det vågar vi påstå är en adekvat beskrivning. Det finns co-op för 1-3 personer som kan välja på tre distinkt olika karaktärer med flera olika slut. Grafiken är makalöst vacker och tack vare ett bra utbud av svårighetsgrader passar det för alla.

Fight'N Rage släpps den 27 september till Nintendo Switch och Xbox One, dessutom kommer det vid ett senare tillfälle till Playstation 4. Kolla in den nya konsoltrailern nedan, så kommer du förstå varför vi tycker detta är så goda nyheter.

Gillar du gammaldags sidoscrollande beat'em ups?

HQ
Fight'N Rage
Fight'N Rage
Fight'N Rage

Relaterade texter



Loading next content